Middagsselskap med en twist!

Jeg henger litt etter her, men tenkte å dele torsdagens antrekk og begivenhet. Jeg hadde svart tettsittende kjole med volanger fra Nelly og gull øredobber. Og anledningen var en veldig hyggelig middag med god mat og drikke. Herregud så morsomt det var og jeg tror nok for min del at jeg ikke skulle ha drukket så mye for det kjente jeg litt for godt dagen etter. Men vi spiste en deilig laksemiddag med ponzu saus og salat, og jordbær til dessert. Etter middagen ble det en liten tur på BA3 som er helt perfekt siden det er et steinkast fra der jeg bor. Men i hvert fall så ble det en litt crazy kveld hvor vi var så heldige å får vitamin boost (!). Husker ikke eksakt hva det heter, men har jo sett det på Real Housewives of Beverly Hills når Lisa Rinna tar det med døtrene sine. Så det var jo litt morsomt. Og kanskje ikke så sjokkerende når alle på middagen jobber med det utenom meg selv. Xx

Ble litt i villeste laget egentlig å gjøre dette på et middagsselskap egentlig. Off, lol, skjønner det i dag (!).