Liten bursdagsfeiring i bakgården

I går var det en herlig sommerdag! Det var strålende sol og vi hadde en liten feiring i bakgården sammen med gode venner. Anledningen var bursdagen til en kompis, så da fikk vi feiret litt sammen med han, kona og deres skjønne datter. Det føles som evigheter siden vi har sett dem så det ble en ekstra hyggelig dag! 

Yesterday was a wonderful summer day! It was so sunny and we had a little celebration in the backyard with good friends. The occasion was a friend’s birthday, so then we celebrated him together with his wife and their lovely daughter. It feels like forever since we’ve seen them so it was an extra nice day!

Siden dagen ellers var litt rolig så fikk jeg god tid til å pynte og kose meg med å gjøre bordet klart. Jeg  satte sammen en litt tropisk stil med Dahlia blomster, rotting og hvitt Seltmann Weiden Salzburg servise.

Også fikk jeg jo kost meg å bruke melon-scooper! Har hatt lyst på det lenge, men ikke fått meg til å bestille. Så når vi fant en som Øyvind hadde fra før lyste jeg jo opp og gledet meg til å bruke den. Hehe, og det har jeg gjort nå de siste dagene og det er kjempegøy! Alt får så fin form. 

Bakgården har flere sitteområder og «lysthuset» som det har blitt kalt i alle år ligger så fint for seg selv omringet av grønne busker midt i bakgården. Og det skaper en privat og rolig atmosfære som er helt perfekt for små samlinger. 

Og selv om det ikke var min bursdag så endte jeg opp med å få gave likevel. Jeg (og vår lille baby) fikk disse nydelige barneklærne. De er akkurat min stil og jeg gleder meg til hun kan bruke de <3 Tusen takk.

Leave a Comment