Linnea sin første overnatting hjemmefra

Mandag til onsdag var vi på Linnea sin første overnatting hjemmefra. Vi var hjemme i Grenland hvor jeg kommer fra for å besøke familie. Så da fikk lille tulla vår oppleve det å reise på tur og overnatte på et annet sted for første gang! Og det ble mye nytt for oss også som nystiftet familie. Vi sov på et annet sted, vi spiste ute på restaurant, var på hotellfrokost, familieselskap og andre begivenheter som vi ikke har gjort sammen med Linnea før. Vi har hatt så utrolig fine dager sammen med familie i Porsgrunn og på Stathelle, og det er minner jeg alltid vil huske. 

Stolte besteforeldre som storkoser seg med Linnea på besøk i Porsgrunn. Det blir alltid mye kos på jenta vår når vi besøker familien kan man trygt si. Det er helt fantastisk å se sånn kjærlighet. Virkelig det beste som finnes!

Elsker disse bildene med mamma og meg hvor Linnea smiler og ler så godt. Helt fantastisk og se vår kjære datter kose seg så mye på besøk. Hun har vært så flink hele turen selv om vi har sovet på et nytt sted. Riktignok ble det mer søvn på oss den ene natten enn den andre. Men det løsnet seg natt nr to og i dagene etter har hun også sovet kjempebra på nettene.

Dette var veldig spesielt! Endelig møtte Linnea min kjære far, hennes bestefar på Stathelle. Som han, og vi hadde gledet oss til dette! Så utrolig fint å se dem sammen og knytte bånd. Og bare se hvor søtt det er med hennes små fingre rundt bestefars lillfinger. *Smelt* ja her hadde hun det veldig bra. Også fikk Linnea møtt sin tante og «oldemor» i Bamble <3  Ja denne turen har vært helt fantastisk siden vi har fått vært så mye med familie. På grunn av Corona har jo besøk blitt begrenset spesielt når flere er i risikogruppen så har disse dagene betydd utrolig mye for meg. 

Leave a Comment