Lenge siden sist!

Tiden går og det er ikke så mye jeg rekker å skrive og poste her inne. Men jeg prøvde å ta noen bilder med Linnea med selvutløser, noe som ikke endte helt sånn som jeg tenkte. Men resultatet ble veldig kult likevel. For Linnea var sulten (og litt grinete hene), så da ble det ammebilder istedenfor. Men det er noe sterkt med slike bilder siden det dessverre mange plasser er slik at dette blir sett ned på å gjøre offentlig og “vise” generelt. DET forstår jeg bare ikke. Det er det mest normale og naturlige som finnes, at babyen skal ha mat. Så det burde heller verdsettes og støttes på alle måter. Så her er våre ammebilder som jeg synes ble kjemepfine!

Denne kjolen kjøpte jeg mens jeg var gravid og tenkte at jeg skulle bruke neste sommer. Men da rakk jeg å bruke den en gang i år likevel! Tok disse bildene før bursdagen min den 8. oktober. Gøy at den passet!