Lansering av Doctor Babor PRO

I går var jeg på en kjempespennende event med Real PR sammen med Babor Norge. Det var lansering av Doctor Babor PRO i Norge og vi var invitert på en veldig fin presentasjon. Jeg lærte så utrolig mye nyttig om huden om hva disse produktene hjelper med. Så nå er jeg så spent på å prøve de fine produktene som vi fikk med oss i goodie baggen. Blant annet er en av ingrediensene mikrosølv som er bra mot akne og kviser. Det dreper bakteriene, og motvirker øyeblikkelig overflatiske betennelser. Det er et av produktene jeg gleder meg mest til å prøve for jeg har jo selv hatt litt problemer med kviser det siste året. Jeg fikk god hjelp med å finne ut hva som kan hjelpe meg mot mitt problem så det gleder jeg meg til å prøve ut. Det ble også demonstrert på en heldig dame som fikk behandling av produktene. Det så ut som hun hadde det så deilig med de mange stegene av behandlingen og hun glødet virkelig etterpå! Man kan også dra til salonger selv for å få behandling med Doctor Babor PRO produktene. Det skjer da med fagfolk på ledende BABOR-salonger og spa-avdelinger.