Laidback og rolig her i kalde Oslo (vinterdeppa?)

I går var vi ute med et vennepar for å spise på den nye restauranten, Norda Oslo. Den ligger i 13 etasje på nyrenoverte Clarion Hotel The Hub. Jeg har jo sagt i årevis at vi trenger flere restauranter og barer som er i høyden. Det er så få steder som har utsikt selv om det faktisk er noen høye bygninger her. Dog ikke så mange, but still. Så dere kan jo tenke dere hvor glad jeg ble da jeg hørte om at det skulle komme en ny restaurant her! Jeg tok noen bilder som jeg kan vise dere i eget innlegg. Jeg kan si at det var veldig eklektisk, som er både spennende og fint. Her er kveldens antrekk som ble veldig casual med jeans og rosa fluffy genser. Det er jo så himla kaldt i Norge så selv om jeg skulle ta på meg kjole og pynte meg så ble ikke det noe denne gang. Oh well.. her er looken 🙂 Xx