Kundekveld hos Julie Sandlau

En gyllen kveld

I går var jeg innom to eventer etter jobb. Først var det kundekveld med danske Julie Sandlau og etter det var det afterwork med Radisson på Summit bar. Her er noen bilder fra den fine butikken til Julie Sandlau, den ligger på siden av Egertorget her i Oslo. De har kjempemye nydelige smykker og noen av mine favoritter ser dere på bildene over. Det var goodiebags og noen prosenter til de handlene som alltid er gøy når man skal shoppe litt. Selv kjøpte jeg meg en nydelig ring med måne og sten i (viser senere). Ellers var det var satt opp drikke, sjokolade og popcorn til servering. De hadde pyntet med med fin dekor og gulldetaljer. Jeg synes jo sånt er kjempegøy og kunne godt tenkt meg å jobbe mer mot det området også. Ellers var det et hyggelig møte på Summit bar etterpå. Det er jo den beste utsikten i Oslo sentrum så det er jo alltid gøy å ta turen dit. Ellers var jeg på min første håndballtrening i går! Har ikke spilt siden jeg var 15 år så det var sykt gøy å spille igjen. Gleder meg til neste trening allerede! Men mer om det senere. Ha en herlig fredag! xx

Leave a Comment