Jeg har blitt blond! Ny hårfarge og klipp fra Eco Cult

I’m going back to my roots, for jeg har ikke vært skikkelig blond på haugevis av år. Hele barndommen min har jeg vært blond, men som veldig mange andre i dette landet “fader” den blondfargen ut med årene. Når jeg var tenåring gjorde jeg alt mulig med håret av farger og lengder. Så ville jeg ha en pause fra alt styr som jeg synes det var da. Så nå har jeg hatt noen solide (ca) syv år hvor jeg ikke har gjort noe annet enn å tuppe det eller justert litt på klippen. For å få mest mulig lengde, slippe å måtte farge det å få hele håret til å bli nytt naturlig hår igjen. Men, så blir man lei av det også da… Og siden før bryllupet vårt i fjor sommer har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer “crazy” for å få en forandring. Så plutselig ut av det blå oppdaterte jeg klippe-timen min hos frisøren, til farging også (for å se om det var tid). Så hele fem timer etter at jeg satte meg i salongen kom jeg ut igjen med den fineste fargen jeg har hatt på lenge. plutselig var jeg blond igjen! Det var litt sjokkerende, men jeg er så sykt fornøyd. Jeg føler at jeg har fått mer glød, at det passer bedre til hudtonen min. Så dette er det nye meg, and I love it! Er det ikke gøy når man bare spontant bestemmer seg for å gjøre noe man har tenkt på lenge. Jeg har vært hos flinkeste Chris hos Eco Cult. Han er et geni når det kommer til bleking!