Jeg er gravid!

Vi skal bli foreldre!!!

Det er den største følelsen av alle. Den gleden over å ha blitt gravid med mannen jeg elsker over alt på jord. Og vi skal bli foreldre! Det føles som et fantastisk mirakel som vokser inni magen nå. Vi er så uendelig glade for at dette eventyret har begynt. Jeg føler en sterk kontakt med det som spirer og gror, og elsker rett og slett å være gravid! I dag er jeg 19 uker og fire dager på vei (på bildet 18 uker +). Så jeg har vært gravid en stund, og som sagt så føles det helt fantastisk ut! Jeg har vært utrolig heldig med graviditeten siden jeg ikke har vært noe kvalm, jeg har tilogmed ikke hatt noen morgenkvalme så langt (!), og ellers vært fin i formen. Jeg har vært veldig trøtt til tider, men det var mest i første trimester. Og tenk nå er jeg allerede over halvveis av graviditeten! Det er jo helt utrolig. Tiden går jo så fort, og jeg elsker hvert øyeblikk samtidig som jeg ser frem til reisen videre.

It’s the greatest feeling of all. The joy of being pregnant with the man I love more than anything. And we’re going to be parents! It feels like a wonderful miracle growing inside my tummy right now. We are so endlessly happy that this adventure has begun. I feel a strong connection with everything that is happening inside, and simply love the feeling of being pregnant! Today I’m 19 weeks and four days (in the picture I’m 18 weeks +). So I’ve been pregnant for a while and like I said, it feels absolutely amazing! I have been incredibly lucky with the pregnancy so far since I have not been nauseous, I have not even had any morning sickness so far (!), and otherwise felt in good shape. I have been very tired at times, but it was mostly in the first trimester. And think now I’m actually already halfway through the pregnancy! It is absolutely incredible. Time goes by so fast and I can’t wait for the adventure to continue.

 1. 4.2.20
  Iselin said:

  Gratulerer så mye til dere begge! Godt å høre at det står bra til og at du har slippet noe kvalme hittil. Lykke til <3 Du gløder allerede!

  • 4.2.20
   lonebk.com said:

   Tusen takk snille deg <3 Så hyggelig sagt av deg. Håper du har det bra. Stor klem fra meg 🙂

Comments are closed.