Innredning med rotting

Rotting, kurv, wicker, sjøgress, jute, rattan osv. stilen har mange navn og ikke minst forskjellige innredningsmuligheter. Selv elsker jeg tradisjonelt blandet med antikk og rotting er noe jeg liker veldig godt. Og heldigvis er ikke jeg den eneste. For nå finnes det så mye fint på nett. Og her er noen av mine favoritter nå. 

Rattan, basket, wicker, seagrass, jute, etc. The style has many names and not least a lot of different decor options. I love traditionally styled interior  mixed with antique objects. And rattan elements together with this style is something I like very much. And luckily I’m not the only one. Because now there is so much good online and store  buys. And here are some of my favorites you can find right now.

Søstrene Grene har mye fint i rotting. Blant annet disse telysholderene som jeg har kjøpt i forskjellige størrelser. Kid Interiør har også mange slike telysholdere for tiden. Jeg har også kjøpt to av disse teppene som jeg skal gjøre noe gøy med. Og det er ikke å ha dem på gulvet! Stay tuned. 

Hvis du ønsker å kjøpe noe som er i de høyere prisklasser har Amanda Lindroth utrolig mye lekkert! Og akkurat nå har hun et samarbeid med en av bloggerne jeg følger, Julia Berolzheimer (på bildene). Kolleksjonen er så nydelig og hun har stylet den så fint her med bilder lånt fra bloggen hennes!

Kid Interiør har jo også mange gode kupp. Blant annet har de kjempemange fine kurver som man kan bruke til oppbevaring eller ha planter i. De har som regel mer i butikk enn på nett så anbefaler å ta turen direkte dit. Jeg synes denne kurven som er litt robust er veldig kul. Og denne passer også perfekt til oppbevaring. 

Leave a Comment