Innkjøp og gaver til babyen

Det er både gøy og stressende å handle inn alt av utstyr til babyen før henne kommer. For min del har det vært så mye å sette seg inn i, som det er for alle. Men det er uvant å skulle finne ut av så mye man vet så lite om. Det er jo et hav av produkter og man vet jo ikke helt hva som fungerer før det er tatt i bruk heller. Men her er noen av våre innkjøp og gaver som vi gleder oss veldig til å ta i bruk og håper på vil være en bra match for alle tre! Over ser dere forresten barnerommet som det sakte, men sikkert skjer noe med. Alt har tatt litt tid pga. oppussing. Men vi har jo egentlig ikke dårlig tid siden hun skal sove hos oss først uansett. Men ideelt skulle jeg ønske alt var ferdig og klart.

It’s both fun and stressful to buy all the equipment for the baby before she arrives. For me, it has been as much to get acquainted with, as it is for everyone. But it is a bit hard to figure out so much about a “field” you know so little about. It is a sea of products and you do not know exactly what works until it is put into action either. But here are some of our purchases and gifts that we are so looking forward to use and think will be a good match for all three. By the way, you see the children’s room above as something that is slowly but surely coming together. Everything has taken some time due to. the small renovation. But we aren’t in any hurry since she will sleep in our room the first months anyway. But ideally I wish everything was done and ready.

Vi har Troll Bedside Crib two og babynest Confetti Sandy fra Liewood.

Babycall fra Neonate som har kamera, men også mulighet for å slå det av og bare bruke lyd (for at den skal stråle mindre). Dette er modell: BC-8000DV.

Stellematten er fra Polske Layette, jeg kjøpe denne fine med blå blomster fra Oh Dear Baby.

Jeg synes denne sprinkelsengen fra Ikea var så søt med de buede detaljene så den står klart på barnerommet. Modellen heter Smågöra. Nå må jeg bare finne riktig madrass, men det er ikke så hast enda siden hun skal sove inne hos oss de første månedene. Har kikket litt på denne bla. 

Vi har brukt ekstremt lang tid på å finne ut hvilken vogn vi skulle ha. Mye fordi at vi bor i fjerde etasje uten heis og jeg er jo ikke så stor, så det at sovedelen ikke skulle være så tung spilte en stor rolle. Rett og slett for å ikke slite så mye med å få den opp trappen. Det sto mellom denne modellen fra Britax (Smile 3) og Easywalker Harvey. Og vi landet på Britax sin modell fordi den har gjort det så bra i tester og er en veldig trygg og god vogn. 

Lammeskinn til å bruke i vogn eller bilsete fra Yngri nå på salg her. Badebalje med babysete fra Stokke som man kan brette sammen og ta med seg på tur. Perfekt hvis vi skal på hytta eller på overnattingsbesøk.

Bæresele fra Ergobaby med modellen, Omni 360 Baby Carrier All-In-One Cool Air Mesh. Det blir nok mange fine turer så denne blir nok flittig brukt fremover.

Etter mye råd fra både ansatte og venner så er visst det å ha en elektrisk brystpumpe greit å ha uansett om man får til å amme selv eller ikke. For å få tømt brystene og for å stimulere eller rett og slett bruke pumpene hvis ammingen ikke går. Denne er kjøpt fra Vitus Apotek nå som har Barneuker salg med 40% avslag (!). Så hvis du trenger noe anbefaler jeg deg å sjekke det ut her eller i butikk. Jeg kjøpte i butikk da jeg ikke fant denne på nett. 

005089-1242_1

Det er ikke alt som er på plass enda, men tenkte å kjøpe denne vippestolen fra Babybjörn også må jeg finne en babygym. Denne er jo supersøt, men må kanskje kikke litt til. Og sikkert mye mer, men dette kommer jeg på i farta. Så håper dette kan være til inspo for deg som også kikker rundt på nett etter innkjøp til baby. Og husk, butikkene er åpne etter at babyen er født også. Synes den var så fin så tok med den her 🙂 Nyt tiden!

Leave a Comment