In full bloom

Villa Eva er en utrolig vakker villa i hjertet av Ravello. Vi gikk innom her for å se på den fantastiske hagen og fant ut at dette er et av de mest populære stedene å gifte seg i området. Og det skjønner vi godt. Villa Eva har en romantisk og kjærlig vibe over seg. Og for å ikke snakke om utsikten så er jo den helt amazing også!

Vi fant flere søte plasser på området som var perfekt for et utebryllup. Det er jo litt morsomt siden vi vurderte å ha bryllupet vårt i Italia. Hvem vet, kanskje vi hadde sett på dette stedet. Vakkert var det i hvert fall, men jeg er veldig glad for at vi hadde det i Norge at det ble akkurat sånn som det ble. Helt perfekt!

Over ser dere utsikten mot havet! Det er jo helt utrolig fint. Det minner litt om Norge også med fjellene og havet. Dette ligger rett over Amalfi som blir på motsatt side av dette bildet (bak). Så dette ble siste stopp på Amalfikysten for vår del. Neste stopp herfra var jo mer på innlandet til Paestum og de historiske ruinenene der. Jeg skrev endel om det i forrige innlegg dere kan lese her.

Mens vi var her så måtte vi selvfølgelig ta noen bilder. Fant jo den perfekte spot’en med fine roser og et lekkert speil med hvite kanter stående ute i hagen. Skikkelig kult satt opp med blomstene og plantene rundt det. Er du i nærheten så ta turen innom. Det er det vel verdt turen!