Høst i Botanisk Hage

The golden hour

I dag har jeg kost meg i høstværet og nytt denne fine dagen. Vi har vært i fine Botanisk Hage som er ekstra spesielt for meg siden jeg giftet meg der i år. Jeg har ikke vært der siden og det var så fint å se parken igjen! Smiler bare jeg skriver om det nå. Den er jo kjempefin om høsten også så det var ekstra koselig å se de stedene vi var, men nå i høstdrakt. I dag har jeg vært med en god venninne av meg + en til samt barna deres. Vi har sett på eksotiske planter, blomster, fisk og kastet løv i været. Hadde det så koselig og jeg merker at jeg gleder meg til vi skal få barn selv. De sier så utrolig mye gøy og gjør dagen uforutsigbar og morsom. Etterpå dro vi ned til mathallen, kikket rundt og koste oss med smaksprøver og litt shopping. En kjempefin dag og en handletur som endte med skikkelig høstmiddag her hjemme hos oss. Nå skal vi snart gå å legge oss før morgendagen byr på en spesiell hendelse for meg! God natt.

Genser: Galerie Lafayette / Kåpe: Zara / Bukse: HER / Veske: HER

Leave a Comment