Home for Christmas

Vinteren er så fin!

Julefri, snø og familietid er det jeg elsker mest med julen. Nå har vi hatt noen fine dager her nede i Mandal med min morsside av familien. Og julaften i går var så utrolig koselig! Vi feiret blant annet med de yngste søskenbarna mine og det er så gøy å se den strålende gleden som de har på julaften. Vi hadde perfekt julemat og det vil si pinnekjøttet som bestemor lager. Også var det et lass av gaver under treet. Så kvelden strakte seg godt utover kvelden. Jeg elsker familiekos så det har vært veldig fint å komme ned til familien her på sørlandet og se alle igjen. Senere skal vi besøke mer familie på veien oppover igjen til Oslo, noe jeg gleder meg veldig mye til. Vider blir det full avslapping før oppstart på nyåret. Så jeg ønsker dere alle en fortsatt inn jul og et godt nytt år. xx

Leave a Comment