Håndlagde tepper med mening

Annonse

Jeg har nettopp fått øynene opp for et nytt konsept hvor det ikke er noen mellomledd, men direkte distribusjon av helt fantastiske håndlage tepper. Ofte må man innom noen eksotiske butikker hvor prisene er for høye eller kjøpe det når man er på reise, noe som ikke alltid kofferten tillater. Men jeg har kikket på produktene til nettbutikken Sukhi og de har så utrolig mye fint! Trenden med marokkansk-inspirerte tepper har jo lenge vært en trend og de har bla. denne stilen + mange flere. Både nøytrale som jeg har valgt ut her, men også mer fargerike og spennende kombinasjoner. Teppene er håndlaget i India, Marokko, Nepal og Tyrkia. Og kan også skreddersys etter egne ønsker om det f.eks er andre fargekombinasjoner eller andre mønstre man vil ha. Her er noen av mine favoritter!

Tepper fra India:

Målet til Sukhi er å kunne levere håndlagde kvalitets tepper til en konkurransedyktig pris. Dette kan de gjøre fordi de ikke har fysiske butikker eller lagerplasser. Teppene blir laget på bestilling og kunden får akkurat de de har bestilt. For Sukhi er det viktig med gode arbeidsforhold og at arbeiderne får bra lønn. Så når du kjøper et teppe fra Sukhi får du et vakkert teppe samtidig som man kan være sikker på at teppemakeren som har laget det har blitt behandlet rettferdig. Du bidrar derfor til å støtte bærekraftig utvikling i lokalsamfunn. Noe som er helt fantastisk og gjør en forskjell. Du kan se på denne filmen nettopp hvor mye det bidrar og betyr for arbeiderne.

Tepper fra Marokko:

Hvis du er usikker så kan du også laste opp et bilde av det rommet du ønsker teppe til og bruke deres online verktøy for å se hvordan det vil se ut. Og det i seg selv er jo ganske gøy! Kan virkelig anbefale denne nettbutikken hvis du trenger et teppe hjemme, på hytta eller vil gi i gave til noen som kunne trenge et fint teppe. Det er ikke så mye som skal til alltid og et teppe kan forandre et helt rom. Og dette er produkter med mening, og jeg blir helt rørt over videoene når man ser hvor mye det har å si på andre siden, med de som lager teppene. Så det er ikke bare et teppe, men et teppe som gjør en forskjell for noen.

Leave a Comment