Good morning Portofino!

Vi dro sent om kvelden fra Pisa og kjøreturen som tok ca tre timer fikk oss enda senere frem i Portofino. Så da var det bare å finne seg et hotell og booke for natten. Vi er ganske så fleksible på tur og vi prøver virkelig å få med oss mest mulig. Så det blir noen harde etapper for å få til det. Så neste morgen var vi veldig klare for å utforske det nye området vi var kommet til. Og dette var det vi våknet til! Palmer utenfor soveromsvinduet, soloppgang og bølgeskvulp fra stranden. Helt perfekt start på dagen!

Det er jo ikke så ofte, men når vi først bruker litt tid på hotellet og nyter f.eks boblebadet og svømmebassenget så er det såååå deilig. Som her på Regina Elena Hotel hvor de hadde begge deler og vi hadde hele dagen for oss. Og dere kjenner meg, vann + sol = heaven! Så vi ble der så lenge vi kunne og nøt solstrålene og den fine utsikten.

Hotellet ligger sånn ca midt mellom Santa Margherita og Portofino sentrum. Og anbefaler sterkt å sette av tid til begge plasser! Hvis man bor her i området vi bor så anbefaler jeg å gå langs veien til Portofino for det er sååå mange fantastiske villaer, streden, hoteller og eiendommer bortover. Dette er virkelig et flott sted og dere vil se mer av det i neste innlegg! Imens får dere nyte dette fine området.