God morgen sunshines!

La oss starte rolig

For en herlig dag dette skal bli! Jeg har klart å stå opp tidlig uten å føle meg trøtt, jeg er allerede i gang med de siste forberedelsene her og nyter en god kopp te i rolige omgivelser enn så lenge. Snart skal jeg og noen av mine nærmeste venninner dra på The Well og starte feiringen. Jeg har jo enda ikke vært der så det er jo virkelig på tide. Når det sto mellom hvilke spa vi skulle dra på ble det helt enkelt denne. Jeg glemte meg jo litt i tidligere post for jeg skrev om de nye badedraktene mine som jeg tenkte å bruke der. Noe jeg visste fra før at man ikke kunne siden man må kjøpe badetøy der. Og det er de veldig strenge på, så de får jeg heller bruke ved en senere anledning. Det jeg gleder meg mest til er å være med jentene mine samlet igjen. Det er noe av det beste når alle er samlet og vi kan snakke om alt og fnise så mye vi vil, for det blir nok endel av. Plutselig går det en naken person forbi oss på The Well (man kan velge og gå kommando der hvis man vil!) og det er jo litt utenom det vanlige hehe. Etter spaet drar vi tilbake her og gjør oss klare, spiser litt og pynter oss før det blir fest kl. 19. Og det gleder jeg meg skikkelig til! Også avslutter vi kvelden med karaoke-rom på Syng nede i byen. Så dette blir utrolig bra. Gleder meg så mye til å feire med alle vennene mine og se dem igjen! Jeg har jo vært så usosial nå siden i sommer og bryllupet så nå blir det godt å være med alle sammen igjen. Men først litt avslapping på The Well.

Ps: disse teposene er skikkelig gode! Min favoritt er Rooibos des Vahinés. Fransk kvalitets te med spennende smaker!
Men nå back to work!

Leave a Comment