Gjenforening med ungdomsskolen!

I går reiste jeg fra Oslo for bli med på gjenforening med det gamle trinnet fra ungdomsskolen. Det er nå 15 år siden vi gikk ut av 10. trinn og har allerede hatt 10 års gjenforening for fem år siden. Det var utrolig gøy og vi var vel rundt 40 stk som kom (av ca 90). Så i går var det altså klart for ny gjenforening. Jeg stresset meg til toget, som jeg rakk på minuttet og fikk satt meg ned på vei til Porsgrunn. Vi har gått ut av Grasmyr Ungdomsskole som ligger på Stathelle, hvor jeg kommer fra. Og samlingen skulle være på koselige Sjøloftet i Brevik. For i år ble det langt færre som kunne komme, dessverre. Vi ble 12 stk i går og selv om jeg skulle ønske at flere kom så ble det veldig intimt og man fikk snakket godt med alle. Jeg hadde det så vanvittig gøy og det er så rart at man plutselig er tilbake i 10ende klasse når man møtes sånn her. Lo så mye og ja, hadde det utrolig hyggelig 🥰 Måtte jo forte meg å få pappa til å ta noen bilder av antrekket før jeg dro. Så her ser dere det. Kjole fra HM som jeg kjøpte på veien hit. Dagen var egentlig bare stress frem til jeg kom meg ut døren igjen til gjenforeningen. Så er ganske fornøyd med resultatet sånn sett. Har også en veske som har tilhørt bestemoren min og sko fra Michael Kors. Gleder meg så mye allerede til 20-års gjenforeningen! Og det er takket være ildsjelen Elin at vi har hatt så flotte gjenforeninger, for det er henne som står bak det. Så tusen takk til deg Elin  😘❤️