Flere barnetøy/leker og utstyrs-merker jeg vil anbefale

Som dere kanskje husker så lagde jeg dette innlegget med mine favoritt barnetøys-merker. Jeg oppdager jo stadig flere merker som fører alt fra klær, utstyr, leker og interiør som jeg faller for. Så her kommer flere kjempefine merker og nettbutikker som jeg vil dele med dere.

Over ser dere den superfine dukkevognen fra Smallstuff, ordkort med Peter Rabbit, kort fra Søstrene Grene og lekebok. Det er mye fint man kan bruke som både pynt og lek. Som vognen i seg selv er jo kjempefin som dekor frem til babyen kan begynne å leke med.

De fargene jeg faller mest for i tillegg til rosa er andre pasteller og spesielt lyseblått, gult, grønt og lilla synes jeg er kjempefint. Under ser dere mer utstyr og leker som jeg synes er kjempesøtt! Stellematten fra Layette har jeg på plass og den utrolig skjønne sykkelen kommer jeg nok også til å kjøpe, men det er det jo en stund til hehe. 

Leave a Comment