I siste liten kjoler til 17. mai

Håper alle har en strålende helg! I morgen er det 17. mai og det er sikkert mange som har hendene fulle med planlegging til denne spesielle feiringen. Selv blir det nok en rolig frokost her, med nasjonalsang på balkongen og en seiltur (uten seil selvfølgelig) senere på dagen. Jeg er jo selvfølgelig blitt alt for stor for bunaden nå, så i år går jeg for en blomstret sommerkjole istedenfor. Så får jeg heller kle meg litt varmere hvis været holder til en tur på vannet etterpå. Her er ihvertfall noen kjoler jeg synes er helt perfekte til å feire en så fin dag som nasjonaldagen vår er, og det beste av alt. Disse er fra Bik Bok, Zara, HM og Monki så hvis du ikke har rukket å finne en kjole er alle disse fine kjoler du kan bruke i hele sommer. Se flere kjoler i bunn av posten.

Hope everyone has a lovely weekend! Tomorrow is our national day, May 17th and I guess everybody got their hands full with planning for this special celebration. For us we will have a quiet breakfast at home, be ready to sing the national anthem on the balcony and later on head over to the sailboat for a little trip in the Oslo fjord. Right now I’m definitely too big for my «Bunad» (national costume), so this year I will go for a flowery summer dress. And later for the sail trip I will for sure dress a lot warmer! If you haven’t got your outfit ready for tomorrow here’s a few options you can buy in store, that you can also wear all summer. Since they are from from Bik Bok, Zara, HM and Monki you’ll be able to find them in store. More dresses in the bottom of the post.
Formfin kjole
Minikjole med broderi
Romantisk kjole

Denne kjole fra Bik Bok er så utrolig fin! Og selv om jeg ikke passer den nå, så vil jeg passe på å få kjøpt den slik at jeg kan bruke den når magen gir nok plass. 

Lang gul kjole
Engelske blonder

Leave a Comment