Feminine blonder og rufsete hår

Håper alle har en fin søndag og har brukt helgen godt. Sommeren er på hell så nå gjelder det å bruke de siste sommerdagene til å kose seg skikkelig. I skrivende stund så ligger jeg selv i seilbåten i Grebbstad i Sverige og nyter denne rolige søndagen. Utenfor er det øsregn og da føles det ekstra greit å bare ligge her i sengen å late seg litt, godt og varmt med både bok og varm te. Også får jeg satt av tid til å blogge litt. Så her kommer et antrekks-innlegg fra når jeg var i Porsgrunn. Jeg har falt helt pladask for denne shortsen fra Bik Bok som gir meg assosiasjoner til 70´tallet. Stilren og klassisk og et plagg jeg vil kunne bruke lenge. Sammen med søte blonder, sarte farger og rysjer blir det et feminint uttrykk som jeg er så glad i. Litt bohemsk, feminint og tidløst.

Øredoer: Ally (merke fra Australia), Topp: Zara, Veske: Kappahl, Shorts: Bik Bok, Sandaler: Nelly