Et frisk pust med nye møbler til din bedrift

I samarbeid med AZ Design

Nå merker vi nok alle at sol og varme er kommet for å (forhåpentligvis) bli, og våren er godt i gang. Vi begynner rett og slett å gjøre oss sommerklare å “våkne til liv igjen”. For de fleste betyr det å dra mer ut for å nyte godværet, reise og utforske. Noe som kanskje er litt mer utfordrende nå om dagen, men som da også gjør at lysten blir større til å finne på spennende ting når tiden er inne for det. Jeg vet ihvertfall at jeg gleder meg veldig til alt er kommet tilbake til normalen. 

Noe av det jeg synes er veldig morsomt når man er ute på forskjellige restauranter eller hoteller er å se på interiøret. Jeg er veldig glad i nettopp interiør, arkitektur og konspeter som skaper den røde tråden enten det er i hjemmet eller ute i andre offentlige miljøer. For mange bedrifter så er det jo nettopp nå man har ekstra tid til å gjøre noen enkle grep for å friske opp uttrykket man allerede har. En enkel måte man kan gjøre det på er å bytte ut noen av møblene, som stoler og bord siden disse ofte blir mest brukt. Enten det er restaurantstoler, uteserveringsmøbler eller konferansemøbler.

Som dere kan se på linkene over her så finnes utallige muligheter for å skape en oppdatert stil og AZ Design har noe for enhver smak. Selv har jeg noen favoritter som jeg føler er stilsikre klassikere som aldri vil gå av moten. Sånn som caféstolene dere ser over her. (Første bilde er inspirasjonsbilde lånt fra Pinterest).

AZ Design produserer og selger møbler til foretak for offentlige miljøer, først og fremst innenfor restaurant-, konferanse- hotell- og eventbransjen. Dette omfatter også større interiørforetak og arkitekter samt kommuner og ulike foreninger. Deres sterke konkurransekraft er i stor grad basert på et bredt og stort utvalg innenfor restaurantmøbler, våre korte leveringstider, et personlig engasjement samt høy kvalitet.

Leave a Comment