End of summer

Kjøligere dager i vente

Nå er virkelig høsten kommet selv om det faktisk har vært ganske varmt de siste dagene. I går var det vel 19-20 grader utover dagen med strålende sol og nydelig solnedgang. Jeg elsker høsten av mange grunner og en av de er at jeg har bursdag i oktober! Nærmere bestemt 8. oktober. Og i år er det ekstra spesielt fordi jeg fyller 30 år! Noe som jeg gleder meg så utrolig mye til! Jeg har planlagt alt og jeg gleder meg så mye til å være med alle venninne mine å bare ha det gøy! Jeg skal skrive mer om planene senere. Men først tenkte jeg å dele disse fine bildene en venninne av meg tok under Oslo Runway. Det er jo ganske avslørende i forhold til hva jeg har på meg at de ikke er tatt akkurat nå. Til tross for de 20 gradene som var i går! Men bedre sent enn aldri. Ønsker dere en god kveld!

Øredobber fått i gave. Jumpsuit fra Atmosphere. En av mine favoritt-vesker, denne fra KappAhl. Slippers fra Soludos.

Leave a Comment