Elefanten i rommet

Dus, fin stemning

Som dere kanskje har fått med dere så elsker jeg interiør, og det har jeg alltid gjort. Helt siden jeg var liten fikk jeg ommøblere, male og rive (!) på soverommene jeg hadde. Pappa var nok litt for snill med meg for jeg “flyttet” gjennom 3 forskjellige rom i det gamle huset vårt. Jeg fant gjerne gamle skatter i spennende butikker og på loppemarkeder, og det er nok mye som er likt i dag. Vi er jo stadig på reiser og jeg elsker å kikke på markeder og antikvitetsbutikker. Vi ender som regel opp med å ta med oss noe fint hjem, som blant annet denne elefanten. Den fant vi på antikvitetsbutikk i Berlin sammen med noen andre skatter. Jeg har hatt en forkjærlighet for elefanter lenge, og igjen det var når jeg var liten for da gikk det i knall rosa, elefanter og røkelse – siden jeg var inspirert av den indiske stilen. Det går fortsatt mye i rosa nå, men i en lysere stil. I skapet kan dere også se flere skatter fra reisene våre. Antilopene i messing og Whiskey glassene er fra antikvitetsbutikk i New York. Skjellene og noen av korallene er fra en butikk i Kypros. Og noen av mineralene er fra marked i Berlin. Man kan også finne mye fint her i Oslo enten på loppemarkeder, antikvitetsbutikker eller markeder som f.eks Vestkanttorget (Oslos eldste marked). De har åpent hver lørdag frem til 15. desember så dit vil jeg absolutt anbefale å ta turen. Der får du kjøpt alt fra hjemmelaget syltetøy, ferske bær, sopp, antikviteter og gamle gjenstander, vintage-skatter og designerklær.

Leave a Comment