Ekstra stemningsfull kveld

Lilla innekos

Annonse

Nå har jeg akkurat fyrt opp i peisen og tent masse lys. Det blir nok rutinen fremover nå som høstmørket er her. Og i kveld skal jeg teste ut noe nytt og spennende, nemlig Philips Hue-kit! En av min beste venninner har dette kitet selv og har sagt så mye bra om det. Så da ble det jo ekstra spennende å prøve det ut selv også. Jeg har testet det ut litt her om dagen også nå skikkelig i kveld. Og det er jo så fint! Bare se hvordan det lyser opp stuen på en herlig måte! Man kan variere nyansene slik at man kan tilapsse den stilen man liker og stemningen man er ute etter. Det er et stort fargehjul som man kan dra fingeren rundt på i appen for å få akkurat den fargenyansen man vil. Jeg elsker at jeg kan kombinere det til å matche interiøret også! Jeg har hatt på dus lyselilla i kveld og det har laget skikkelig koselig stemning! Det er masse funksjoner i appen slik at du kan ha flere lyspærer og forskjellige farger også i forskjellige rom. Jeg er i hvert fall veldig begeistret over disse lyspærene, og gleder meg til å teste de ut mer! Og du skal ikke se bort ifra at det blir litt ekstra rødt her i gården når jeg kan bruke disse pærene til jul.

Leave a Comment