Dyrelivet i Australia

Noe av det absolutt største med reisen så langt er de fantastiske dyrene vi har sett. Å se de ville dyrene i sitt naturlige habitat smelter hjertet mitt som jeg har gitt utrykk for tidligere. Som jeg skrev i forrige post så skulle jeg dele noen bilder av verdens skjønneste Rock Wallabies. Så her kommer de, sammen med de herligste koalaene som er så søvnige at de nesten ikke reagerer på at du er der. De spiser jo bare blader så de må spare på energien og sover store deler av døgnet. Vi har også sett andre ville dyr, som slanger (det har vi sett to ganger), andre typer wallabies, masse padder, kenguruer, vannråtte og en hel haug med vakre fugler ❤️ Ja dyreriket her nede er helt fantastisk. Vi har også sett pingviner her i Melbourne (som vi er i nå), og de igjen er jo det søteste jeg har sett! Hvis dere ser på Instagram kontoen min så har jeg samlet opp bilder og videoer av dyrene vi har sett. Der er også kenguruene som vi så så mange av tidligere på reisen. Jeg dåner av hvor fine alle disse dyrene er, men nå skal jeg gi meg om hvor glad jeg er i dyr. Det kommer sikkert en post om det snart igjen 😉 Ha en fin kveld xx

Over ser du Rock Wallabiene som man kan kjøpe spesialmat eller gi eple, søtpotet eller gulrot til. Det er et sted på Magnetic Island (Utenfor Townsville) hvor de har fått mat i mange år. De er fortsatt sky, men noen mer enn andre. Det helt store var når de spiste fra hånden min og når vi så mødre med babyen i pungen. Det skjønneste jeg har sett (!) 💕 Samme dag så vi de fantastiske koalaene dere ser på bildene under. De også er jo helt utrolig fine dyr som man smelter helt av. Å det at vi kom så nær dem, de var 2-3 meter over oss i trærne, var helt utrolig. Hadde ikke forventet det. Føler oss så heldig som får se så mye fint her nede ✨