Drømmer meg tilbake til mitt paradis

Jeg savner Australia så utrolig mye allerede. Jeg ble helt forelsket i det landet der. Folkene er så utrolig gode, kule og siviliserte. Ingen som kastet søppel på gaten eller hadde “meg først” kultur, de var bare så fine og hyggelige på alle måter. Man følte seg helt trygg der, det var ryddig og fint over alt. Det merker jeg så forskjell på når jeg kommer tilbake hit når det er søppel i gatene, alt av veier er helt lappet sammen og stygge, alle går rett på deg (i forhold til der) og det føles bare mer skittent her. Helt sprøtt hvordan en reise til utlandet kan få deg til å se ting med nye øyne. Hadde det ikke vært så langt unna ville jeg virkelig ha flyttet dit hvis min kjære ble med. Vi snakket jo begge om at her kunne vi virkelig ha bodd så det er jeg sikker på at han ville. Men familie og venner er for viktig for oss. Vi kan ikke flytte på grunn av det. Man kan vel heller bare håpe at det kan bli litt mer “på stell” her hjemme også. Vi har mye å lære av Australia. Imens får jeg bare drømme meg bort i de fine minne. Xx