«Dinner in the sky» på La Tagliata

Okay, så dette er stedet jeg har nevnt tidligere. Hvor det bare er Italienere og menyen er satt, det er lokal mat og vin – og det føles som om du spiser i himmelen. La Tagliata ligger på toppen av Positano og har en gjenkjennelig liten bil på utsiden av inngangen så man lett skal finne frem.

Familierestauranten har nylig flyttet til et større lokale som går over tre terrasser. De dyrker egne organiske grønnsaker som de bruker i restauranten, som man også kan få kjøpt med seg hjem. Det er veldig fint å gå rundt på det grønne området enten før eller etter middag. Vi måtte vente ti minutter når vi kom siden det ar stappfullt i hele restauranten, og fikk derfor tatt oss en titt rundt.

201910101143133039

Menyen er satt og du får utrolig mye for pengene. Tror det var ca 35 Euro per stk for tre-retters og vin. Middagen bestod av en forrett med diverse bønner, poteter, makkorni og egg, skinker, kjøtt, mozzarella, tomat og diverse hjemmelaget. Middagen bestod av forskjellige pastaslag og desserten bestod av forskjellige kaker – sammen med shot limoncello. Vi ble med andre ord veldig mette! Men dette var en av de meste spennende middagene vi har hatt på reisen. Så mye deilig lokal mat som man ikke har smakt før, og det var kjempegodt! Nam…! Hit må man dra. Og vi tok den lille menyen (man kan velge mellom stor eller liten).

For en fantastisk plass! Her satt vi rett ved utsikten og koste oss. Skal si vi har hatt flaks med plasseringene i det siste. Ja denne ferien er helt spesiell! Vi har kun hatt godvær hele reisen. Og med den fuktigheten som er her nede på Amalfikysten så føles 23 grader ut som 30 + ! Elsker sol og sommer!

Den frodige grønne hagen med alt fra kaktuser, sukkulenter og hengeplanter i skjønn harmoni.