Detaljer fra bryllupet vårt

Vårt drømmebryllup!

Jeg er så uendelig glad for hvor fantastisk bryllupet vårt ble! Det var virkelig et drømmebryllup og den beste dagen i mitt liv! Å gifte meg med Øyvind er det det beste jeg har gjort noen gang. Han er min sjelevenn og kjæreste, og nå også ektemann. Jeg blir så glad når jeg ser på bildene fra bryllupet vårt for det var virkelig en drømmedag. Vi hadde strålende sol og 25 grader å det kunne ikke ha vært bedre. Vielsen i Botanisk hage var så magisk og bare tanken på det gjør at jeg blir helt rørt. For meg var det den fineste delen av bryllupet. Øyvind var så kjekk og jeg følte meg så stolt over å bli hans kone. En helt ubeskrivelig følelse! Jeg føler meg så heldig for det vi har sammen og at vi fikk feire kjærligheten vår i en så nydelig setting! Vi har fått så mange flotte bilder av fotograf Eva Helene Storm Hanssen fra Moment Studio, så jeg må poste i flere omganger. Her er først og fremst litt om de visuelle detaljene rundt bryllupet.

Spesialdesignet kjole fra Crystal Design. Brudesko fra Badgley Mischka: HER. Brudebukett og dekor av Stein Are fra Blomst af Hansen. Brudepikekjoler fra ATOM New York i Blush Pink. Ringer fra Gullborgen. Velvet Ring Box fra Happy Boxes i fargen blush. Rosa konvolutter fra Panduro HER. Morgenkåper fra Bubbleroom.

Leave a Comment