Design ditt eget barnerom!

Nå har jeg sittet å designet barnerommet i 3D! Utrolig gøy å prøve seg frem med dette programmet som heter Design with friends. Og det beste av alt, det er helt gratis. Så her kan man bare prøve å visualisere seg hvordan man vil ha det uten at man må opprette noen profil. Det er kjempelett og du kan justere alt fra størrelsen på rommet, hvor dører og vinduer er og farge på vegger og gulv, og sette inn møbler. Du kan bruke det til å visualisere alle slags rom. Selv om de ikke har alle tingene jeg skal bruke så er det fortsatt gøy prøve seg frem.

I have designed the children’s room in 3D! So much fun to try out with this 3D program called Design with friends. And best of all, it’s completely free. So here you can just try to visualize how you want it without having to create a profile or set up anything. It’s really a great program and you can adjust everything from the size of the room, where the doors go, the color of the walls and floors, and insert the furniture. You can use it to visualize any room. Even if they don’t have everything I’m getting for our baby room, it’s still fun playing around with it.

Her ser dere mitt design. Vi har et lite rom så jeg tror nok ikke jeg får plass til noen ammestol, men dette blir nok plasseringen med møbler og bokhyller. Jeg har funnet masse fint som jeg samler i denne mappen på Pinterest. 

Leave a Comment