Denim days og besøk av storesøs

Hei på dere, nå er det jo ikke akkurat den beste våren for tiden med alt dette gråe og kalde været. Men satser på at det blir bedre igjen om ikke så lenge. Snart kommer jo en av mine absolutte favorittdagen, nemlig 17. mai! Jeg er spent på hvordan dagen blir i år og om vi får noe sol. Uansett så går dagene mine til å skru møbler fra morgen til kveld så sånn sett går jeg vel ikke glipp av så mye. Akkurat nå venter jeg på litt flere møbler til stylingen så da kan jeg få oppdatert litt her også.

Jeg har fått helt dilla på denne jeansen fra Bik Bok. Den har blitt en favoritt og jeg synes den passer så godt med brune toner sånn som denne semskede blusen og vesken. Det er jo blitt veldig inn med western inspirert stil så nå er det masse kult i butikkene. Selv har jeg blitt hektet på romantiske og bohemske plagg. Vi så masse av det i Australia og det er så fint med en kombinasjon slitte cowboysko eller boots sammen med hvite kjoler, blonder, blomstermønster og boho-vibes. Det Australske merket SPELL er jo selve definasjonen på det uttrykket. Det fine er at det er så tidløst. Så slike plagg kan man bruke i mange år.

Bluse: Rabens Saloner / Veske: UFF / Jeans: Bik Bok