Den perfekte julegaven!

Reklame: Gave fra event

Nå har jeg fått testet ut noen helt fantastiske produkter fra Marina Miricale. Så hvis du ikke har fått handlet alle gavene enda og er på utkikk etter den perfekte gaven ville jeg gått for disse produktene! Et ærlig og oppriktig norskt hudpleiemerke som bruker aktive ingredienser. Det er ikke så mange på markedet som gjør nettopp dette, men Marina Miracle gjør det. De bruker aktive og levende probiotika, er økologisk og ble utviklet av grunnleggeren selv for å finne produkter som fungerte med egne hudproblemer. Hun har atopisk eksem og slet med de mer tradisjonelle hudpleieproduktene med syntetisk innhold. Så derfor startet hun prosessen ved å finne ut hvilke naturlige ingredienser som ville fungere for hennes problemhud. Og slik ble Marina Miracle til.

 Fortsetter under bildene.


Produktene er ikke testet på dyr og innholdet ingen syntetiske stoffer. Så disse produktene passer for de med sensitiv hud og eksem også. Jeg er en stor fan av dette merket og har testet produktene flere ganger. Huden min blir alltid så fuktig og fin! Og best av alt nå så er dette en serie jeg trygt kan bruke mens jeg har en liten baby. Jeg vil ikke ha hva som helst på huden og spesielt ikke når jeg skal klemme og kysse på henne hele tiden 💚