Den fineste utsikten i Oslo er fra Ekeberg

Etter å ha tatt med meg jobben på ferie og kombinert begge to har jeg kommet meg tilbake til Oslo. Jeg har storkost meg i Mandal og på Stathelle og nå er det tid for litt O-town igjen. Selv med jobbing her, utpakking og stell hjemme har det blitt tid til litt vennekos også. Blant annet har jeg vært på en fin gåtur med min venninne Sol i Ekebergparken hvor vi endte turen med en herlig middag ute på Ekeberg restaurant. Og det er jo selvfølgelig her min favoritt utsikt over Oslo er. Bare se så fint det er med fjorden, byen og naturen som omkranser rundt den. Det legger jo ikke akkurat noen demper på stemningen når det blir den fineste utsikten med rosafarget himmel. Tiden stopper opp og alt er perfekt. God mat, latter og gode samtaler med venninnen og ende kvelden med en joggetur med min kjære mann etterpå. Vet ikke hvor mange bilder jeg tok tilsammen, men om det er å bare ta turen opp hit for å se, eller ta seg noe å spise samtidig – utsikten fra Ekeberg er den fineste over Oslo 💕