Den fine høsten

Høstfarger på løkka

På søndag var jeg på Grünerløkka for å treffe noen venner og sjekke ut Birkelunden marked. Der fant jeg noen fine lamper som jeg vet Øyvind kommer til å elske. Utrolig kjekt å være på løkka igjen og nyte det spennende området. Jeg bodde der før sammen med en av mine nærmeste venninner og har kjempemange gode minner derfra. Günerløkka har alltid så mye å by på så jeg merker at jeg vil dra dit oftere. I går fikk jeg tatt meg en deilig vaffel og og sett meg rundt om. Må også dra oftere på søndagsmarkedene med Øyvind. Vi er begge veldig glad i antikke ting og man kan finne mange fine skatter på slike steder. Senere da jeg kom hjem var det ekstra digg å fyre opp i peisen, tenne noen lys og bare slappe helt av. For det har faktisk begynt å bli litt kaldere nå. Det merket jeg spesielt etter gåturen. Men innekos som dette er helt perfekt på denne årstiden så det går helt fint å gjøre mer av det også. Ønsker dere en strålende ny uke!

Leave a Comment