Dagen etter løpet

Fy søren å gøy det var å løpe på KK-mila! For på lørdagen som var det nemlig det årlige KK løpet hvor man kan velge mellom å løpe 5km og 10km. Jeg var der med to andre venninner og vi gikk for strekningen på 10km. Jeg har aldri vært med på noe sånt her type løp før og har egentlig aldri vært noe spesielt fan av å løpe. Men de siste årene har jeg begynt med løpetimer på Sats og fått skikkelig sansen for det. Så jeg var full av energi og ganske i ekstase både før og etter løpet. Det ga skikkelig kick og virkelig mersmak. Så dette vil jeg absolutt gjøre mer! Nå holder jeg på å gjøre meg klar til Babor event så blir en rask update her. Jeg har leirmaske på og vi ser samtidig på billetter til utlandet. Så det er veldig spennende. Ser ut som det blir en tur på oss nå i slutten av september, men mer om det senere. Hint hint… Bildene her kan minne litt om destinasjonslandet vi skal til.