Castello Brown i Portofino

Castello Brown er et husmuseum som ligger høyt over havnen i Portofino. Man kommer dit best ved å gå til kirken først (ta et stopp der for utsikten på begge sider og kirken selv. Så følger man den lille gangveien videre til man kommer til inngangen på venstre side. Det er et veldig spennende gammelt slott som er datert tilbake til 1430.

Det vakre slottet er dekket av grønt rundt seg og vakre blomster pynter det hele. Det koster noen få euro å komme inn, men det er det så verdt. Så pass på å ta turen hit for den beste utsikten over Portofino. Hvor fine var ikke de lyseblå blomstene bak meg! Minner meg om en blomstereng <3

Fine mannen min! Og et glimt fra et av rommene i slottet. Uansett hvor man ser seg om fra Castello Brown er det noe fint å se. Om det er gamle bygninger, vakker natur, Portofino havn eller den gamle villaen i seg selv. Og selvfølgelig Øyvind <3

For et drømmende sted! Ble jo helt forelsket i denne plassen og igjen, Italia er helt fantastisk!
For dere som lurer så hadde jeg hatt fra Kookai, topp og shorts fra Bik Bok og sko fra Soludos.

Det er så fint med hvordan bygningene flasser av gammel maling og puss. Det ser så rustikt og typisk Italiensk ut. Nå går ikke det an å se på bildet over til høyre egentlig, men i bakgrunnen på bildet på andre siden av havet ligger Cinque Terré som vi skal dra til videre etter vi har vært her. Italia har uendelige mange vakre plasser som bare venter på å bli utforsket!

Beklager all “spammen” av meg, men Øyvind tok så mange fine bilder at det går raskere enn å velge bare ett par stykker. Elsker forresten det gule bygget øverst på bildet under. Arkitekturen her, smelt!