Bursdag i Italia

Litt i seneste laget, men i dag fylte jeg 31 år! Alltid gøy med bursdag og siden vi er i Italia så har dagen blitt feiret i deilig sommervær og fantastiske omgivelser. Og det er helt utrolig deilig! Nå sitter jeg på sengen etter en lang dag hvor vi har utforsket nord Italia, blant annet Cinque Terré, men mer om det senere.

Bildene er tatt fra tidligere i dag når vi var på en gammel festning som hadde noen grønne områder på toppen av borgen med flere trær og andre busker og lignende. Som denne fine gjennomgangen av lysegrønne planter (lurerer på om det var drueblader). Det passet jo helt perfekt med den søte blomsterkjolen min til disse omgivelsene.

Jeg vil i hvert fall takke den fantastiske mannen min som har tatt meg med på denne fine reisen og som er så romantisk og synger bursdagssang for meg og har tre røde roser på sengen. Utrolig fin måte å starte dagen på <3 Tusen hjertelig takk kjære Øyvind :* Elsker deg av hele mitt hjerte!