Bortgjemte strandperler forbi Airlie Beach

Dagene på strendene er så fine. Jeg elsker å være i vannet, bade og kose meg mens solen skinner så fint over oss. Spesielt fint er det når vi finner strender hvor vi er helt alene. Der kan jeg gå å plukke skjell i timesvis, sole meg, kjenne det deilige vannet på kroppen og hvis man virkelig har stedet for seg selv, gå kommando. Mens vi kjørte rundt omkring fra Airlie beach og videre bort fra sentrum fant vi denne perlen av en strand. Minnet meg litt om Seychellene med stenene og det fine vannet. Vi fant mange fine skjell som dere ser på bildene. Vi har samlet noen som vi skal ta med oss hjem. Vi pleier det når vi er i utlandet, enten samle noen fine skjell eller fine stener som vi samler i en glass skål. Vi har jo litt beachy look hjemme så da passer det jo ekstra fint inn. Xx