Bilder fra sommeren i Norge 2020

Ja denne sommeren har jo vært litt annerledes på mange måter. En av grunnene er jo at jeg er høygravid (!). Men det har ikke stoppet oss. Vi har reist rundt i Norge og hatt en ganske så sprek sommer likevel. Her er noen bilder fra turene våre rundt om og noen tips til hvor jeg vil anbefale dere også å ta turen. 

This summer has been a little different in many ways. One of the reasons is that I am pregnant (!). But that has not stopped us. We have traveled around Norway and had a pretty active summer anyway. Here are some pictures from our trips around and some tips on where I would recommend you to make some stops as well.

Turen i seg selv er jo selve målet og det er jo heldigvis mange severdigheter man kan stoppe ved underveis. Her er vi ved en stor Jettegryte ved Aursjøveien i Møre og Romsdal.

Stopp på Billingen Seterpensjonat for fantastisk utsikt og nydelig mat! Her skal vi absolutt tilbake. Det er flere fine turer man kan ta i nærområdet og selve plassen i seg selv er et godt stykke norsk kultur. 

En av de heftigste turene var å gå opp fjellet forbi Rampestreken i Åndalsnes. Ikke bare regnet det veldig mye til tider, men siden det var så utrolig lang kø på Rampestreken fant vi ut at vi bare fortsatte oppover fjellet istedenfor. Og en ting er å komme seg opp. Men ned igjen var hakket tøffere. Så dette var helt klart den tøffeste turen for meg i år!

Ja det er mye fint man kan se på veien i Norge. Her ligger Øyvind og kikker utover den flotte utsikten (veldig) høyt oppe i fjellene på Aurstaupet. Og i bildet til høyre ser dere den smale veien vi kjørte nedover etterpå.

Og selv om ikke noe turtøy har passet nå om dagen så har ikke det stoppet oss (meg) hehe. Det har gått veldig fint med de klærne jeg har hatt og turgleden står imot alt av dårlig vær. For det skal sies at vi har fått endel regn på Vestalndsturen i år. 

Vil absolutt anbefale å ta turen til Mardalsfossen som dere ser over her. Det er en enkel tur opp, og hvis du vil kjenne enda mer på den våte opplevelsen (forutenom regnværsdagene), og gå nærmere fossen kan man fint det også. Vi kom et godt stykke videre oppover enn på høyre bilde, og da ble vi helt kliss våte! Utrolig mye kraft i fossen så det føltes som vi var i den stormen (!). 

Ja, vi har hatt en veldig fin tur i år som alle andre år. Norgestur er et must minst en gang i året! Kan jo avslutte med at vi var i Helvete også (bildene under)! Med Nord-europas største Jettegryter. Og hvis det var et sted Drona vår skulle forsvinne så var det jo nettopp der (komisk nok, i Helvete). 

Leave a Comment