Bildene fra babyfotograferingen med Haslien

Nå er det en stund siden vi var og tok bilder med Haslien fotografene i Sarpsborg og tiden etter har jo gått i ett med den herlige jenta vår. Den nye familien er på plass og jeg elsker det så utrolig mye. Tenk så heldige vi er som har fått ei så fantastisk god jente! <3 Hjertet mitt smelter når jeg ser disse bildene igjen. Jeg deler alle sammen vi har valgt ut her så kan dere se dem også. Vi har fått disse trykket av Haslien og de er nå klare til å komme opp på veggen. Det gleder jeg meg SÅ mye til! Vi må vel henge opp noen av de på rommet til Linnea også. Håper dere liker bildene også. Og ha en herlig førjulstid!

Vår lille engel! Så liten hun var. På disse bildene var hun bare 9 dager gammel (!) og det føles så lenge siden allerede. Nå kommende søndag blir hun hele 3 mnd gammel <3

Jeg dåner over hvor «spot on» de var med de forskjellige settingene. Og jeg hadde med eget tøy til Linnea og noen «props» som kaninen dere ser på bildet over her. Det er nattlampen fra Kid Interiør. 

Bildene under er en av mine favoritt-serier. Hun var så fin med den lille blomsterkransen med brudeslør liggende på den hvite stolen med det grønne stoffet liggende rundt seg. Og det er jo litt komisk for det er jo ikke alltid like «picture-perfect» i virkeligheten, for Linnea måtte jo litt på do mens hun lå der. Så da fikk ting fart på seg hehe, men det gikk jo helt fint da. Bare litt artig minne man kan fortelle henne om senere.

Bildet over av Linnea og meg, når jeg ammer henne synes jeg er så fint og sart. Vanskelig å ikke elske alle bildene de tok. De er jo så fine! Vi fikk også tatt de flotte familiebildene som der ser under her. Så kos at vi fikk gjort så mye forskjellig og fikk tatt alle disse settingene. Vi rakk jammen mye mens vi var i fotostudioet vil jeg si!