Bagni San Filippo, vårt siste stopp på reisen

Etter det fine stoppet i Pitigliano gikk turen videre til siste destinasjon på reisen og neste stopp med varme kilder! Bagni San Filippo ligger ca en og en halv time fra Saturia og er en fin kjøretur gjennom Toscana. Forskjellen er at Bagni San Filippo ligger inne i skogen. Det er en veldig liten gåtur og det er utedoer ved inngangen til skogområdet. Dette er hva man ser når man kommer litt lenger ned på stien. Det er så stort og utrolig spennende å se med egne øyne. Jeg hadde jo sett dette etter research, men det er ganske vilt hvor mye som stivnet og laget disse nesten isaktige fjellene

Her var det faktisk enda varmere vann, men da må man sitte nærmest fjellet hvor det kommer ned fra. Igje ble det bare meg som skulle bade. Øyvind liker ikke helt den lukta (som jeg nesten ikke merker) og det var jo forståelig siden vi ikke fikk dusjen noe sted før avreise. Men jeg klarte selvfølgelig ikke dy meg. Det var helt fantastisk!

Øyvind gikk seg en tr imens og knipset bilder rundt omkring. Blant annet denne vakre fossen (under) som jeg gjerne skulle vært bortom før vi dro. Men med klokka tikkende og bare timer før flyet gikk så måtte vi reise etter en stund.

Dette ble en helt perfekt avslutning på vår fantastiske Italiareise. Ja den har jo vært så full av spennende destinasjoner at jeg har knipset mer bilder enn noen gang føles det ut som. Jeg har ihvertfall hengt litt etter her på bloggen, men det er fint å få delt de bildene jeg har tatt så håper at dere og de der hjemme har likt dem også.