Autumn Blue antrekk

Something blue

Nå begynner mørket for alvor å falle innover måneden, men samtidig føles det ikke så kaldt. Det er så mye i omløp, så mye som skjer at jeg ikke har rukket å kjenne på kulden enda. Selv om jeg lengter etter snø og fjellturer så gleder jeg meg over denne vakre høsten. Hvor heldige er vi ikke som har så mange fine årstider? Og høster er jo ikke over før man har fått feiret Halloween! Så nå har jeg fått handlet inn litt fake blod og flytende latex som jeg skal bruke til kostymet mitt (hva nå enn det blir). Men jeg skal altså teste ut å lage noen arr og lignende. Jeg så nettopp en video på youtube og det virker ganske enkelt. Så får i se når jeg setter i gang. Gøy blir det uansett! Skal du feire Halloween og hva skal du kle deg ut som?

Bluse: Vero Moda / Jeans: Zara / Belte: Gucci / Veske: Prada / Ankelstøvletter: Michael Kors

Leave a Comment