Getaway til Støtvig Hotel

De siste dagene har vi vært på Støtvig hotel med et vennepar av oss. Og det har vært helt fantastisk! Det er lenge siden jeg har vært på spa og Støtvig hotel har virkelig alt. Ikke bare har de et helt nydelig spaområde med utendørs boblebad og svømmebasseng, rett ved havet. Men de har også sin egen bowlinghall, flere spillområde med bla. Shuffleboard og Foosball. De har også kino, restuarant, flere barer og nydelige uteområder. Det var nettopp dette jeg trengte nå og hvor perfekt er det ikke å være på et sånt sted når solen har kommet for å bli. Fikk skikkelig vår/sommer følese! Det beste for meg siden jeg elsker å bade var spa-anlegget. Også hadde vi en nydelig middag på restaurant 801 Oslofjord for ikke å snakke om frokosten også. Flotte folk som jobbet der og generelt veldig fint interiør og god stemning. Gir derfor dette stedet topp karakter. Absolutt en ny favoritt vi kommer til å besøke jevnlig. Her er noen bilder fra hotellet.

Årets første rekesmørbrød skuffet ikke! Perfekt å sitte ute på verandaen i det nydelige været mens man koser seg med gode venner og sjøutsikt.

Interiøret har en fin og maritim rød tråd. Jeg elske rogså den åpne peisen med glass over. Skal vise litt bilder fra spa-anlegget i neste innlegg. Klarte jo selvfølgelig ikke la mobilen ligge når det er så fint der. Xx