Magen vokser <3 Uke 32

Tiden flyr og magen vokser! Allerede 32 uker på vei og kun 8 uker igjen. Nå skal vi straks flytte tilbake til Frogner også så det blir veldig fint å endelig komme igang med barnerommet som jeg enda ikke har begynt på. Det har vært litt små-oppussing i leiligheten så nå blir det å flytte tilbake til noe gammelt, men samtidig nytt. Det gleder jeg meg veldig til! Imens går dagene videre, så nå skal vi reise nedover til familien i Mandal som jeg fortsatt ikke har sett på etter at Corona-viruset startet. Så endelig skal jeg treffe mamma, besteforeldre og onkel. Og ingen av de har jeg sett som gravid (!). Kan si tilværelsen har gjort store endringer i år…. Men endelig skal jeg få se dem også! DET blir godt <3 Så her kommer raskt noen bilder før pakkingen fortsetter for avreise i morgen tidlig. 

Time flies and my baby bump is getting bigger! I’m already 32 and only 8 weeks left to go. Very soon we will move back to Frogner so it will extremely nice to finally get started on the nursery! There has been some small renovation in the apartment so now we’re moving back to something old, but at the same time new. I’m really looking forward to it! Meanwhile, the days go on, so now we’re going down to the Mandal family that I still haven’t seen since the Corona virus started. Finally I will meet my mom, grandparents and uncle. And none of them have I’ve met as pregnant (!). Can say life has made big changes this year …. But finally I get to see them too! IT WILL BE AMAZING <3 So here are some pictures soon before my packing continues for departure tomorrow morning.

Tenker at disse bildene blir veldig morsomme og se tilbake på, så selv om det tar litt tid er jeg veldig glad for at jeg gjør det. Når jeg endelig får satt meg ned med alle bildene skal jeg lage fra start til slutt hvor man ser den voksende magen uke (nesten) for uke. 

Leave a Comment