A little bit shorter

Ny frisyre

God lørdag fininger! Håper dere nyter denne herlige fridagen like mye som meg. Nå har jeg akkurat vært hos frisøren og klippet meg. Noe som var på høy tid! Jeg var hos Eco cult som skal bli mitt nye faste sted for hårpleie. Vi bor jo kun noen gater nedenfor salongen så det er jo midt i blinken. Også har man jo hørt så mye bra om de så da var det jo egentlig bare å bytte. Jeg er superfornøyd med klippen jeg fikk selv om det ble litt kort så trengtes det for å friske opp håret mitt. Nå er det jo litt tidlig å snakke om nyttårsforsetter, men 2019 er året hvor håret skal stå i fokus hos meg. For nå blir det pleie all the way og fullt fokus på sunt og fint hår. Etter klippen fikk jeg herlig liten styling med løse krøller som passer perfekt siden det er lørdag. Nå skal jeg ut på lunsj med en venninne så jeg må løpe, men ha en super dag så snakkes vi xx

Leave a Comment