2019 så langt

Klar for nye eventyr

Akkurat nå ligger jeg i sengen med en visdomstann mindre. I går trakk jeg ut en tann som hadde irritert litt i ett par dager, så da var det en quick-fix å få den ut siden den ikke trengs uansett. Det har langt litt demper på alle planene jeg hadde lagt opp i går og i dag. Blant annet med trening som jeg ikke kunne gjøre på grunn av at man ikke skal få opp pulsen osv. på grunn av blødning. MEN jeg ser det positive i det, jeg har fått sett på mange episoder med min guilty pleasure, Reality tv! Jeg har vært litt obsessed med Real Housewives of Sydney! Så jeg har fått skikkelig Australske vibber med den flotte aksenten og filming rundt om i landet. Jeg har jo selvfølgelig gjort masse annen research om Australia den siste tiden og vi reiser allerede tirsdag morgen! Så her flyr tiden avgårde! Jeg gleder meg som et lite barn til å oppleve Australia med så mye kultur, rå natur og ville dyr som det er der! Lonely Planet boken gir så masse tips i tillegg til andre som har vært der så det blir et hav av ting vi kan utforske når vi kommer dit. Imens får jeg bare ligge her å dagdrømme. xx

Leave a Comment